FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grabar-Kitarović primila novog španjolskog veleposlanika

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija (MVPEI) Kolinda Grabar-Kitarović primila je upetak u nastupni posjet novoimenovanog španjolskog veleposlanika uHrvatskoj Manuela Salazara Palmu, priopćeno je iz MVPEI-a.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) Kolinda Grabar-Kitarović primila je u petak u nastupni posjet novoimenovanog španjolskog veleposlanika u Hrvatskoj Manuela Salazara Palmu, priopćeno je iz MVPEI-a.

Tijekom razgovora istaknuto je obostrano zadovoljstvo vrlo dobrim odnosima između dvije zemlje i izražena nada da će se takva uspješna suradnja i dalje razvijati.

Ministrica Grabar-Kitarović zahvalila je na potpori koju je Španjolska pružila početku pristupnih pregovora Hrvatske s Europskom unijom, te izrazila nadu u nastavak podrške Hrvatskoj u pristupanju EU-u i NATO-u, stoji u priopćenju.

Veleposlanik Salazar Palma potvrdio je spremnost španjolske vlade da Hrvatskoj u tom procesu ponudi pomoć, posebice na stručnoj i tehničkoj razini i izrazio interes španjolske strane za daljnjim unapređenjem gospodarskih odnosa, navodi se u priopćenju MVPEI-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙