FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeksova božićna i novogodišnja čestitka mitropolitu Jovanu i pravoslavnim vjernicima

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks uputio je danas božićnu i novogodišnju čestitkumitropolitu zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Jovanu Pavlovićui svim građanima Republike Hrvatske koji slave Božić prema julijanskomkalendaru.
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je danas božićnu i novogodišnju čestitku mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Jovanu Pavloviću i svim građanima Republike Hrvatske koji slave Božić prema julijanskom kalendaru.

"Vrijeme Božića za sav kršćanski svijet predstavlja blagdan mira i ljubavi, radosti i nove nade, blagdan koji poziva na brigu za čovjeka, na dobra djela, te poziva na solidarnost među ljudima, na razumijevanje i međusobno poštivanje.

U duhu ovih božićnih poruka Vama osobno i svim građanima Republike Hrvatske - koji proslavljaju blagdan Kristova rođenja prema julijanskom kalendaru, u ime svih zastupnika Hrvatskog sabora i svoje osobno želim sretan i blagoslovljen Božić, a u novoj 2006. godini mir i svako dobro, s iskrenom nadom da će to biti godina dobrobiti i prosperiteta, godina boljeg životnog standarda za sve hrvatske građane," stoji u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙