FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EUFOR: Otkriveno tri tone streljiva i eksploziva

BANJA LUKA, 17. siječnja 2006. (Hina) - Glasnogovornik EUFOR-a zasektor Sjeverozapad James Gater izvijestio je novinare u utorak da supripadnici te postrojbe u selu Božići kod Kozarske/Bosanske Dubiceotkrili dobro skriven bunker u kojem je uskladišteno oko tri tonetopničkog streljiva, eksploziva i eksplozivnih naprava.
BANJA LUKA, 17. siječnja 2006. (Hina) - Glasnogovornik EUFOR-a za sektor Sjeverozapad James Gater izvijestio je novinare u utorak da su pripadnici te postrojbe u selu Božići kod Kozarske/Bosanske Dubice otkrili dobro skriven bunker u kojem je uskladišteno oko tri tone topničkog streljiva, eksploziva i eksplozivnih naprava.

"Anonimnu dojavu primili smo u ponedjeljak poslije podne, a u utorak su pripadnici EUFOR-a iz podzemnih bunkera počeli izvlačiti protupješačke i protuoklopne mine, eksploziv i desetke minobacačkih bombi kalibra od 60 do 120 milimetara", kazao je Gater. Dodao je da akciju, uz pripadnike EUFOR-a, osiguravaju pripadnici lokalne policije.

Skladište kod Bosanske/Kozarske Dubice je ujedno i najveće otkriveno u sklopu akcije "Žetva plus" koja se na ovome području provodi u suradnji s mjesnim vlastima radi uklanjanja ilegalnog oružja i streljiva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙