FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Naputak za sprječavanje unosa ptičje gripe

MOSTAR, 16. siječnja 2006. (Hina) - Ured za veterinarstvo BiH je,nakon nedavne pojave smrtonosnog virusa ptičje gripe u Turskoj, izdaoposeban naputak svim zračnim lukama i državnim graničnim prijelazima uBiH o pojačanom nadzoru putnika i robe, osobito iz Turske, izjavio jeu ponedjeljak direktor Ureda za veterinarstvo BiH Jozo Bagarić.
MOSTAR, 16. siječnja 2006. (Hina) - Ured za veterinarstvo BiH je, nakon nedavne pojave smrtonosnog virusa ptičje gripe u Turskoj, izdao poseban naputak svim zračnim lukama i državnim graničnim prijelazima u BiH o pojačanom nadzoru putnika i robe, osobito iz Turske, izjavio je u ponedjeljak direktor Ureda za veterinarstvo BiH Jozo Bagarić.

"Tu smo mjeru poduzeli kako bismo spriječili unos ptičje gripe u Bosnu i Hercegovinu posredstvom prometa putnika i roba", rekao je Bagarić.

On je rekao da Bosna i Hercegovina ima 56 graničnih prijelaza, a na deset njih postoji i veterinarska inspekcija od koje je zatražena pojačana kontrola, osobito pri uvozu prehrambenih artikala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙