FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NATO traga za Karadžićem i Mladićem no ne zna pouzdano gdje su

SARAJEVO,27. prosinca 2005.(Hina) - NATO nastavlja koristiti sve snagekojima raspolaže kako bi pronašao i uhitio dvojicu preostalihnajtraženijih haških bjegunaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića noza sada nema pouzdanih informacija gdje se oni nalaze, izjavio jezapovjednik stožera NATO-a za Bosnu i Hercegovinu američki generalLouis Weber.
SARAJEVO,27. prosinca 2005.(Hina) - NATO nastavlja koristiti sve snage kojima raspolaže kako bi pronašao i uhitio dvojicu preostalih najtraženijih haških bjegunaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića no za sada nema pouzdanih informacija gdje se oni nalaze, izjavio je zapovjednik stožera NATO-a za Bosnu i Hercegovinu američki general Louis Weber.

"Nemamo informaciju gdje su", kazao je general Weber u utorak za sarajevski "Dnevni avaz" istaknuvši kako je primarna odgovornost za privođenje Karadžića i Mladića ipak na domaćim vlastma u regiji.

Zapovjednik stožera NATO-a u BiH je dodao kako nedavno uhićenje Ante Gotovine pojačava pritisak radi privođenja Karadžića i Mladića, tim prije što je sada na raspolaganju više resursa potrebnih za obavljanje takve zadaće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙