FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: U Prijedoru završena akcija dragovoljne predaje ilegalnog oružja

BANJA LUKA, 4. siječnja 2006. (Hina) - Tijekom akcije dragovoljnepredaje ilegalnog oružja i opreme koja je, pod nazivom 'Internažetva', provedena u Prijedoru od 15. studenog do 31. prosinca prošlegodine, prikupljene su 32 puške, tri pješačka bacača raketa i jedanminobacač, objavila je u srijedu televizija Republike Srpske.
BANJA LUKA, 4. siječnja 2006. (Hina) - Tijekom akcije dragovoljne predaje ilegalnog oružja i opreme koja je, pod nazivom 'Interna žetva', provedena u Prijedoru od 15. studenog do 31. prosinca prošle godine, prikupljene su 32 puške, tri pješačka bacača raketa i jedan minobacač, objavila je u srijedu televizija Republike Srpske.

Osim ovoga, građani su dragovoljno predali 115 ručnih bombi, 33 tromblonske mine i nešto manje od četiri tisuće komada streljiva različitog kalibra.

Za razliku od sličnih, koje su uglavnom sprovodili pripadnici postrojbi EUFOR-a, akciju u Prijedoru organizirali su i realizirali lokalna policija i pripadnici Civilne zaštite uz nazočenje vojnika EU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙