FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Malezija i dalje zainteresirana za gradnju koridora V c kroz BiH

SARAJEVO,20. prosica(Hina) - Ministar rada Malezije Samy Vellu potvrdioje u utorak u Sarajevu kako je njegova vlada zainteresirana zasudjelovanje u gradnji auto-ceste na dijelu koridora V c koji prolazikroz Bosnu i Hercegovinu.
SARAJEVO,20. prosica(Hina) - Ministar rada Malezije Samy Vellu potvrdio je u utorak u Sarajevu kako je njegova vlada zainteresirana za sudjelovanje u gradnji auto-ceste na dijelu koridora V c koji prolazi kroz Bosnu i Hercegovinu.

Vellu, koji se nalazi u višednevnom posjetu BiH, o ovome je razgovarao s predsjedateljem Vijeća ministara Adnanom Terzićem, a u priopćenju objavljenom nakon njihova susreta navedeno je kako se raspravljalo o strateškom značenju gradnje koridora V c te sudjelovanju malezijskih tvrtki u tom projektu.

Malezijski ministar i Terzić su dogovorili da tim stručnjaka vlade Malezije polovicom siječnja dođe u BiH te sa stručnjacima iz te zemlje analizira do sada poduzete korake.

Tom prigodom trebao bi biti pripremljen tekst memoranduma kojim bi se definirali odnosi dviju vlada u projektu gradnje auto-ceste.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙