FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

San Antonio u "ratu" s topless klubovima

SAN ANTONIO, 24. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Gradski vijećniciameričkog San Antonija najnovijom uredbom pokrenuli su "rat" protivvlasnika topless klubova u tom teksaškom gradu.
SAN ANTONIO, 24. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Gradski vijećnici američkog San Antonija najnovijom uredbom pokrenuli su "rat" protiv vlasnika topless klubova u tom teksaškom gradu.

Uredbom je plesačicama u tim klubovima zabranjeno da nastupaju potpuno gole. Također, više neće moći gostima plesati u krilu, a određen je i minimalni razmak između plesačica i posjetitelja. Gosti se neće moći približiti plesačicama na manje od jednog metra.

No, najbizarnije zvuči odredba da za vrijeme nastupa plesačice moraju na sebi imati dozvolu za nastup u topless barovima. Ona je veličine vozačke dozvole, a za njezino izdavanje potrebno je uplatiti 50 dolara. Gradski uredbodavci predvidjeli su i to gdje plesačice moraju držati dozvolu dok nastupaju. Mogu je umetnuti pod tanga gaćice, ili je zakačiti u području gležnja.

Vlasnici topless klubova ne namjeravaju sjediti skrštenih ruku, te su najavili podizanje tužbe kojom će tražiti da se uredba proglasi neustavnom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙