FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Slavonija - sažet vodič prirodnih i kulturnopovijesnih zanimljivosti"

ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Knjigu Stanka Andrića "Slavonija -sažeti vodič prirodnih i kulturnopovijesnih zanimljivosti" predstavioje večeras zagrebački nakladnik VBZ u Profilovoj knjižari u Zagrebu.
ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Knjigu Stanka Andrića "Slavonija - sažeti vodič prirodnih i kulturnopovijesnih zanimljivosti" predstavio je večeras zagrebački nakladnik VBZ u Profilovoj knjižari u Zagrebu.

O knjizi su govorili književni kritičar Seid Serdarević i urednik knjige Nenad Rizvanović.

Slavoniju, koja se nekad protezala od istočne hrvatske granice do Zagreba, autor prikazuje u njezinim današnjim granicama sve do zagrebačke okolice, napomenuo je Serdarević i dodao kako, osim o kulturnopovijesnim spomenicima, piše i o prirodnim ljepotama toga kraja.

Knjiga "Slavonija - sažeti vodič prirodnih i kulturnopovijesnih zanimljivosti" (112 str.) podijeljena je u tri poglavlja u kojima autor piše o znamenitostima istočne, središnje i zapadne Slavonije.

Stanko Andrić (1967.) je istraživač u podružnici za Slavoniju, Srijem i Baranju Hrvatskog instituta za povijest. Objavio je nekoliko knjiga, a među njima i "Povijest Slavonije u sedam požara".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙