FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 29. studenoga 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 29. studenoga 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

LOS ANGELES - Američka glumica Julia Roberts rodila je rano u nedjelju ujutro blizance, dječaka i djevojčicu u bolnici u Los Angelesu, objavio je na svojoj Internet stranici časopis People, navodeći neimenovani izvor. Roberts, koja je osvojila Oscara za ulogu u filmu "Erin Brockovich" snimljenom 2000. udala se u 2002. za oca blizanaca, snimatelja Dannya Modera (35). Prošli je mjesec filmska zvijezda primljena u bolnicu nakon niza prijevremenih trudova. Liječnici su joj savjetovali mirovanje u krevetu do poroda.

HARARE - Seljani su se odlučili osvetiti lavu koji je ubijao njihovu stoku te su ga ispekli na ražnju i pojeli, piše zimbabveanski list Sunday Mail. "On je pojeo naše životinje i pravo je da zato mi pojedemo njega", rekli su seljani. List prenosi da su neki konzumenti lavljeg mesa izrazili nadu da će time zadobiti nešto lavlje hrabrosti i snage. Lava iz čopora koji je više od šest mjeseci terorizirao zimbabveansko selo usmrtile su vlasti, a zatim su seljaci zatražili njegovo truplo, iako to inače ne čine.

LONDON - Britanski hotelski lanac nudi parovima koji se zovu Marija i Josip besplatno noćenje za Božić, javlja Reuters. "Pokušavamo se iskupiti za to što hotelska industrija nije imala slobodnih soba na Badnjak prije 2004 godina", rekao je Sandy Leckie, direktor hotela Travelodge u londonskom Covent Gardenu. "Naš hotel sigurno je udobniji od štalice. Samo se nadam da parovi neće dovesti i magarca", našalio se Leckie. Ponuda ima samo jedan uvjet, parovi moraju pokazati identifikacijske isprave koje dokazuju da se doista zovu Marija i Josip.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙