FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Godišnji promet tvrtke Marli oko milijun eura

ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Marli, koja se uzprodaju i zastupstvo švicarskih marki satova kao jedna od rijetkih uHrvatskoj bavi i proizvodnjom različitih vrsta vlastitih satova, oveće godine ostvariti oko milijun eura ukupnog prometa, kazao je danasvlasnik tvrtke Marli Željko Marinović.
ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Marli, koja se uz prodaju i zastupstvo švicarskih marki satova kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj bavi i proizvodnjom različitih vrsta vlastitih satova, ove će godine ostvariti oko milijun eura ukupnog prometa, kazao je danas vlasnik tvrtke Marli Željko Marinović.

Tvrtka Marli, podsjetio je, nastala je 1991. iz tradicije urarskog obrta obitelji Marinović koja traje od 1919. godine. Tvrtka danas godišnje u prosjeku proizvede oko 1000 komada satova, a za izradu satova neke od dijelova nabavljaju iz inozemstva, a neke i od hrvatskih obrtnika, primjerice zlatara.

Današnjem predstavljanju marke satova ženevske tvrtke Jaeger-LeCoultre prisustvovao je i njen direktor za Austriju i istočnu Europu Wofgang Braun naglasivši da godišnje u svoje četiri švicarske tvrtke manufakturno proizvedu oko 15 tisuća skupocjenih satova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙