FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokrenut besplatan portal o Internet marketingu

ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka KOMPLETnetpokrenula je Internet portal sa besplatnim stručnim i korisniminformacijama iz područja Internet marketinga, koji je, kako tvrde,prvi takav online izvor informacija u Hrvatskoj i cijeloj jugoistočnojEuropi, objavila je danas ta tvrtka.
ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka KOMPLETnet pokrenula je Internet portal sa besplatnim stručnim i korisnim informacijama iz područja Internet marketinga, koji je, kako tvrde, prvi takav online izvor informacija u Hrvatskoj i cijeloj jugoistočnoj Europi, objavila je danas ta tvrtka.

Na portalu www.GRAPnet.com nude se besplatne informacije o Internet marketingu, aktualnim istraživanjima, stručnim člancima, praktičnim poslovnim slučajevima i rječnicima online marketinških pojmova. Redovito će se, kako najavljuju, objavljivati aktualne i relevantne informacije, stručni članci i internet marketinški trendovi iz cijelog svijeta.

Portal, na kojem se nalazi i virtualna knjižnica u kojoj se mogu kupiti stručne knjige i literatura iz područja Internet marketinga, namijenjen je prije svega marketinškim i agencijama za odnose s javnošću, odjelima marketinga tvrtki, državnim i nevladinim institucijama, malim i srednjim poduzećima.

KOMPLETnet je član grupe KOMPLETnet Group LLC iz Washingtona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙