FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodjeljene priznanja Županijske komore Sisak

SISAK, 8. prosinca 2004. (Hina) - Zlatnu plaketu Županijske komoreSisak za zasluge u razvitku gospodarstva u Sisačko-moslavačkojžupaniji u 2003. godini u kategoriji velikih trgovačkih društava danasje na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća dobila petrinjska"Gavrilović trgovina", tvrtka kćer prehrambene industrije"Gavrilović".
SISAK, 8. prosinca 2004. (Hina) - Zlatnu plaketu Županijske komore Sisak za zasluge u razvitku gospodarstva u Sisačko-moslavačkoj županiji u 2003. godini u kategoriji velikih trgovačkih društava danas je na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća dobila petrinjska "Gavrilović trgovina", tvrtka kćer prehrambene industrije "Gavrilović".

Ta je tvrtka osnovana u travnju 2001. godine izdvajanjem iz matice i od tada je udvostručila prihode, akvizicijama i ulaganjima povećala je broj maloprodajnih objekata za 50 posto, te sada ima 47 maloprodajnih mjesta u svim regijama u Hrvatskoj, u 15-ak gradova.

Zapošljava 320 radnika, a 2003. je ostvarila prihod od 170,6 milijuna kuna, s rastom od 17 posto u odnosu na godinu prije, rečeno je na sjednici.

Zlatna plaketa u kategoriji srednjih trgovačkih poduzeća dodijeljena je tvrtki "Vivera" d.o.o. Glina u vlasništvu njemačke tvrtke "Hipp&Beteilgungs AG", koja proizvodi visokokvalitetnu hranu za djecu i odrasle. Od prodaje "Hippu" početkom ožujka 2001. godine, broj zaposlenih je povećan sa 43 na 85. Glinska "Vivera" izvozi svoje proizvode na tržišta srednje i istočne Europe, zemlje bivše Jugoslavije, Libanon, Egipat, a od ove godine i na tržište Njemačke.

U kategoriji malih trgovačkih poduzeća, Zlatna plaketa dodijeljena je tvrtki "Europa-projekt plin" d.o.o. iz Sela kod Siska, vlasnika Zvonka Sertića, koja se u devet godina poslovanja, sa 20 zaposlenih, dokazala na tržištu s poslovima proizvodnje opreme za potrebe plinoopskrbe i vodoopskrbe, te za naftnu industriju.

Godišnje priznanje Županijske komore Sisak u kategoriji inovativne djelatnosti dodijeljeno je kutinskom "Lipovac-metalu", vlasnika Josipa Lipovca za doprinos uvođenju patenta Cady stolica za transport pacijenata u suradnji s tvrtkom Brumaba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙