FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12,30 SATI

ZAGREB, 6. prosinca 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 6. prosinca 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

BEAVER CREEK - Uvodni slalom svjetskog kupa skijaša u Beaver Creeku pripao je Austrijancu Benjaminu Raichu, dok je hrvatski skijaš Ivica Kostelić pao u prvoj vožnji. Raich je slavio s rezultatom 1:51.06 ispred Talijana Giorgia Rocce (1:51.27), dok je treći bio Austrijanac Rainer Schoenfelder (1:51.55). Branitelj naslova pobjednika u slalomu bio je najbrži u prvoj vožnji, no na drugoj stazi je načinio pogrešku i morao se zadovoljiti trećim mjestom. Vodeći u ukupnom poretku svjetskog Kupa, Amerikanac Bode Miller odustao je poput Ivice Kostelića u prvoj vožnji.

POREDAK U SVJETSKOM KUPU:

1. Bode Miller (SAD) 480

2. Hermann Maier (Aut) 274

3. Benjamin Raich (Aut) 263

4. Michael Walchhofer (Aut) 224

5. Hans Knaus (Aut) 202

NEW YORK - Košarkaši Phoenixa nastavljuju mrtvu trku sa Seattleom i San Antonijom za primat u Zapadnoj konferenciji. Sinoć su u gostima uvjerljivo dobili Portland 121-99, a briljirao je Quentin Richardson sa 37 koševa, ubacivši osam trica. Kod Portlanda najbolji je bio Zach Randolph sa 24 koša i 11 skokova, a Shareef Abdur-Rahim postigao je 15 poena. Boston je odlično započeo utakmicu u gostima kod Sacramenta i nakon prve četvrtine imao je 18 poena prednosti (36-18). Domaćini su do poluvremena uspjeli smanjiti zaostatak na samo šest koševa, a u trećoj četvrtini pomeli su Celticse. Taj period dobili su sa 21 poenom viška (38-17) i time je odlučen pobjednik. Na kraju je bilo 119-105 za Sacramento. Šestorica igrača domaćina imali su dvoznamenkasti učinak, a prednjačio je Predrag Stojaković sa 27 koševa (6 trica).

ATENA - Grčki državni odvjetnik pokrenuo je istragu zbog sumnje u namještanje rezultata prošlotjednje utakmice Kupa Uefa u kojoj je domaći Panionios pobijedio Dinamo iz Tbilisija 5:2. Dinamo je u toj utakmici vodio 1:0 na poluvremenu i 2:1 u na početku drugog. No, nakon toga su primili četiri zgoditka, od čega dva u sudačkoj nadoknadi. Optužbe o namještanju utakmice krenule su iz britanskih kladionica, koje su zaprimile veliki broj oklada na to da će Dinamo dobiti prvo poluvrijeme, a da će Panionios biti konačan pobjednik. Oba kluba odlučno odbacuju optužbe o namještanju.

BERN - Veznjak švicarskog nogometnog prvoligaša Servettea Paulo Diogo platio je proslavu pogotka gubitkom prsta na ruci. Nakon što je asistirao za treći pogodak svoje momčadi Diogo je skočio na ogradu koja dijeli teren od tribina kako bi proslavio gol. Nažalost, nije primjetio da mu je vjenčani prsten zaglavio u željeznoj ogradi i kad je skočio s nje da bi se vratio na teren odsječen mu je dio prsta. Liječnici u ciriškoj bolnici pokušali su mu zašiti odsječeni dio prsta, ali nisu uspjeli.

BRUXELLES - Belgijski biciklist Frank Vandenbroucke, kod kojeg je policija pronašla drogu i nedozvoljena stimulativna sredstva, osuđen je na 200 sati društveno korisnog rada, koje će odraditi u zdravstvu. U Vandenbrouckeovom stanu je policija prije dvije godine pronašla morfij, krvni doping EPO i steroid "clenbuterol".

RABAT - Marokanski nogometaš Hicham Zerouali poginuo je u prometnoj nesreći u Rabatu. Vozeći svoj automobil 28-godišnji Zerouali je izgubio kontrolu i pri velikoj brzini udario u stablo. Zerouali je postigao tri zgoditka u 17 utakmicu za marokansku reprezentaciju, a prije lanjskog povratka u Maroko, u klub Royal Armed Forces, igrao je za škotski Aberdeen.

HAVANA - Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Argentinac Diego Armando Maradona (44) dobio je privremenu dozvolu za napuštanje klinike za odvikavanje od droga kako bi Božićne blagdane proveo s obitelji. Maradona se nalazi na liječenju u Havani, a dozvolu je dobio nakon razgovor s liječnicima, koji smatraju kako bi boravak s članovima obitelji mogao pozitivno utjecati na njegov oporavak. "Diego se dobro osjeća i vjerujem kako će kratak boravak u domovini dobro doći u nastavku njegove terapije," kazao je doktor Alfredo Cahe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙