FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački ugostitelji i tvrtka M.S.T. potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Udruženje ugostitelja Zagreba itvrtka M.S.T. potpisali su danas ugovor o pružanju usluga članovimaUdruženja ugostitelja Zagreb, čime su se zagrebački ugostiteljiuključili u program ove tvrtke pod nazivom "Rent-a-šofer".
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Udruženje ugostitelja Zagreba i tvrtka M.S.T. potpisali su danas ugovor o pružanju usluga članovima Udruženja ugostitelja Zagreb, čime su se zagrebački ugostitelji uključili u program ove tvrtke pod nazivom "Rent-a-šofer".

Pružatelj usluge, tvrtka M.S.T. ugovorom s vlasnicima zagrebačkih kafića i restorana omogućit će korištenje usluge iznajmljivanja vozača za potrebe gostiju.

Cijena usluge iznajmljivanja vozača inače iznosi 99 kuna za start i 15 minuta prijevoza, a korisnici usluge iznajmljivanja - članovi Udruženja ugostitelja koji kupe bonove dobit će 50 posto popusta na ovu uslugu, s tim da će gosti imati dodatni popust.

Unajmljivanjem vozača za svoje goste zagrebački vlasnici restorana i kafića neće više strahovati od gubitka gostiju koje je u zadnje vrijeme uzrokovala primjena zakonske odredbe o 0,00 promila, istaknuo je predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb Darko Belušić.

Direktor tvrtke M.S.T. Mladen Šicel kazao je kako je građanima trenutačno na raspolaganju osam vozača, koji će pružati vozačke usluge od srijede do subote i večer prije praznika, u vremenu od 22-05 sati.

Belušić je podsjetio kako je ova inicijativa nastavak akcije koju je Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a organizirano krajem kolovoza s ciljem ukidanja odredbe o 0,0 promila iz novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tada je tijekom potpisivanja javne peticije prikupljeno čak 171.317 potpisa građana na području Hrvatske, a izvješće o peticiji upućeno je 15. rujna predsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksu sa zamolbom da se HOK-u pruži prilika Saboru predstaviti rezultat peticije.

Do današnjeg dana, kazao je Belušić, to nije učinjeno, no Ceh vjeruje kako će se ipak uvažiti mišljenje struke i građana te da će se prihvatiti postupak promjene Zakona i vratiti donedavno dopuštenih do 0,5 promila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙