FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu 5. prosinca show "Hair Collection-Zagreb 2005"

ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Prvi frizersko-modni show "HairCollection-Zagreb 2005", na kojem će zagrebački frizeri i stilistipredstaviti najnovije frizerske trendove za iduću godinu, održat će se5. prosinca u Zagrebu u organizaciji Ceha frizera Obrtničke komoreZagreb.
ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Prvi frizersko-modni show "Hair Collection-Zagreb 2005", na kojem će zagrebački frizeri i stilisti predstaviti najnovije frizerske trendove za iduću godinu, održat će se 5. prosinca u Zagrebu u organizaciji Ceha frizera Obrtničke komore Zagreb.

Program te modne manifestacije najavljen je na današnjoj konferenciji za novinare u Udruženju obrtnika grada Zagreba, koja je i suorganizator.

Manifestacija će se održati u auli Nacionalne i sveučilišne knjižnice, a sudjelovat će 18 zagrebačkih frizera, koji će na više od 180 osoba/modela prikazati trendove bojanja, šišanja i frizura za 2005.

Osim frizera u showu će, kako je kazala predsjednica Ceha frizera Obrtničke komore Zagreb Marija Rukljač, svojim radovima sudjelovati i brojni drugi obrtnici, od krojača, postolara, cvjećara, ugostitelja i drugih.

Time će Zagreb, kaže Rukljač, zapravo dobiti jednu vrhunsku modnu manifestaciju, po uzoru na modne centre poput Londona, Pariza i Milana. Dodala je i da zagrebački frizeri, kojih je u tom Cehu 1.450, po kvaliteti svoga rada i praćenju aktualnih trendova spadaju u modni vrh Europe, što će se moći vidjeti i tijekom show-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙