FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priznanje Hrvatskoj na 50. kongresu FIJET-a u Maroku

ZAGREB/MARRAKECH, 26. studenog 2004. (Hina) - U Maroku se ovoga tjednaodržava 50. jubilarni kongres Međunarodne federacije turističkihnovinara i pisaca u turizmu-FIJET, na kojemu uz više od 300 sudionikaiz 41 zemlje svijeta sudjeluju i 20 iz Hrvatske.
ZAGREB/MARRAKECH, 26. studenog 2004. (Hina) - U Maroku se ovoga tjedna održava 50. jubilarni kongres Međunarodne federacije turističkih novinara i pisaca u turizmu-FIJET, na kojemu uz više od 300 sudionika iz 41 zemlje svijeta sudjeluju i 20 iz Hrvatske.

Na Kongresu FIJET-a, koji se održava u marokanskom gradu Marrakechu od 22. do 29. studenoga, novinarka Prvog programa Hrvatskog radija Tina Čubrilo izabrana je za člana Izvršnog odbora te svjetske organizacije. Izvršni odbor FIJET-a broji devet članova.

Kongres FIJET-a se u Maroku održava pod pokroviteljstvom marokanskog Kralja Muhameda VI. Osim radnog dijela sudionici kongresa imali su priliku upoznati se i sa Marokom kao turističkom destinacijom sa hotelskim kapacitetima visokih standarda uključenih u najpoznatije svjetske hotelske lance.

FIJET je osnovan prije 50 godina, a godišnje u različitim dijelovima svijetu održi nekoliko kongresa. Danas FIJET okuplja više od tisuću članova iz cijelog svijeta.

Hrvatska je do sada dva puta bila domaćin kongresu FIJET-a, 1997. i prošle godine, kada je u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku uspješno održan 46. kongres toga udruženja, koji je okupio oko 150 sudionika iz 30 zemalja svijeta.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙