FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitu 1. konferencija malih i obiteljskih hotelijera

ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Nacionalna udruga obiteljskih imalih hotela, koja je od svog osnivanja u travnju ove godine okupila80 takvih hotela u Hrvatskoj, u Splitu će 28. i 29. studenoga održatisvoju 1. konferenciju na kojoj će se analizirati važnost obiteljskog imalog hotelijerstva u daljnjem razvoju hrvatskog turizma.
ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela, koja je od svog osnivanja u travnju ove godine okupila 80 takvih hotela u Hrvatskoj, u Splitu će 28. i 29. studenoga održati svoju 1. konferenciju na kojoj će se analizirati važnost obiteljskog i malog hotelijerstva u daljnjem razvoju hrvatskog turizma.

Konferencija će se pod nazivom "Hrvatski poduzetnik-nositelj razvoja turizma zasnovanog na kvaliteti" održavati u splitskom hotelu Park, a uz male hotelijere okupit će i druge predstavnike hrvatskog turističkog gospodarstva, vinare, proizvođače hrane i namještaja, dizajnere, arhitekte te turističke dužnosnike.

Na konferenciji će se, kako ističe predsjednik te udruge Šime Klarić, najviše govoriti o potrebi povećanja kvalitete hrvatske turističke ponude kao osnovnom razvojnom i konkurentskom elementu hrvatskog turizma.

Dodaje i da su mali i obiteljski hoteli svjetski trend i budućnost Hrvatske, ali da će za njihov razvoj trebati još dosta rada i ulaganja da bi se njihova ponuda i kvaliteta podigli na razinu koju traže danas sve zahtjevniji gosti. Napominje i da su takvi hoteli idealan model za restrukturiranje i unapređivanje privatnog smještaja u Hrvatskoj, o čemu će također biti riječi na konferenciji.

Konferenciju financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a u sklopu toga skupa Udruga će i službeno otvoriti svoj glavni ured u Splitu čija je direktorica Mojca Šoletić.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙