FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kongres HUH-a u Zagrebu 25. i 26. studenoga

ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera irestoratera (HUH) održat će svoj godišnji 8. kongres u Zagrebu 25. i26. studenog, na kojemu će se uz aktualnu problematiku razmatrati iglavna tema kongresa "Brending u hrvatskom hotelijerstvu".
ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera i restoratera (HUH) održat će svoj godišnji 8. kongres u Zagrebu 25. i 26. studenog, na kojemu će se uz aktualnu problematiku razmatrati i glavna tema kongresa "Brending u hrvatskom hotelijerstvu".

Kongres HUH-a održat će se u zagrebačkom Hotelu Westin (Opera) pod visokim pokroviteljstvom hrvatske Vlade te uz pokroviteljstvo Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, a očekuje se više od 200 sudionika.

Radni dio kongresa, 25. studenoga, počet će sa susretom hotelijera s predstavnicima hrvatske Vlade na temu "Hrvatsko hotelijerstvo-trenutak za promjene".

Drugi dan kongresa, 26. studenoga, predviđen je za obradu teme ovogodišnjeg kongresa HUH-a "Brending u hrvatskom hotelijerstvu".

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙