FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvi kongres malih i srednjih poduzetnika 30. studenoga

ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Prvi Kongres malih i srednjihpoduzetnika, koji će se održati 30. studenoga u Zagrebu, uorganizaciji Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), okupit će 1.800sudionika, najavili su danas predstavnici HUP-a na druženju snovinarima.
ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Prvi Kongres malih i srednjih poduzetnika, koji će se održati 30. studenoga u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), okupit će 1.800 sudionika, najavili su danas predstavnici HUP-a na druženju s novinarima.

Skup se održava pod radnim nazivom "Budi svoj gospodar", a predsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika HUP-a Alan Žepec ističe kako je svrha kongresa pokazati snagu, spremnost i odlučnost poduzetnika za stvaranje pozitivnog gospodarskog okruženja.

Cilj je Kongresa, dodao je, promovirati poduzetnika i poduzetništvo kao vrijednosne kategorije te ukazati Vladi na značaj i snagu tog sektora gospodarstva. Najavljuju stoga da će s Kongresa uputiti poruku javnosti, svojevrsnu deklaraciju o temeljnim vrijednostima poduzetništva.

U radu Kongresa sudjelovat će i najviši dužnosnici Vlade i resornih ministarstava, predstavnici poduzetnika i znanosti. Uvodni će govor, kako je najavljeno, održati predsjednik Vlade Ivo Sanader, pod čijim se pokroviteljstvom Kongres i održava.

Žepec je naglasio kako je ljude potrebno motivirati da postanu, ali i da ostanu poduzetnici. Jer, poduzetnici su oni koji zapošljavaju, koji plaćaju poreze i stoga moraju biti centar vlasti, ali i društva.

Okupljeni poduzetnici na Kongresu će govoriti o dvije aktualne poduzetničke teme - poduzetničkom aspektu hrvatskog poreznog i financijskog sustava te osnivanju i razvoju poduzeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙