FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beogradski list: U Zagrebu zapaljen kombi beogradskih plivača

BEOGRAD,21.studenog(Hina) - Beogradski sportski list "Sportski žurnal"u nedjelju je objavio "da je kombi beogradskog Plivačkog kluba'Partizan' oštećen i zapaljen u subotu navečer u Zagrebu, ali dahrvatska policija tvrdi da se kombi sam zapalio".
BEOGRAD,21.studenog(Hina) - Beogradski sportski list "Sportski žurnal" u nedjelju je objavio "da je kombi beogradskog Plivačkog kluba 'Partizan' oštećen i zapaljen u subotu navečer u Zagrebu, ali da hrvatska policija tvrdi da se kombi sam zapalio".

List iznosi pretpostavku da su kombi "zapalili Hrvati isprovocirani ponašanjem troje beogradskih studenata koji su se u subotu, u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, fotografirali sa slikom Draže Mihailovića".

"Sportski žurnal" piše da je "kombi Plivačkog kluba 'Partizan', čiji se plivači natječu na međunarodnom mitingu u Zagrebu, zapaljen ispred hotela 'I', gdje su smješteni sudionici natjecanja".

"Hrvatska policija je poslije razgovora sa sudionicima iznijela tvrdnju da se kombi sam zapalio", ali list u izvješću iz Zagreba sumnja u to i navodi "da je kombi bio potpuno ispravan i parkiran ispred hotela okružen mnoštvom automobila od kojih nijedan nije oštećen".

"Stakla su bila polupana samo na prijevoznom sredstvu beogradskih registarskih tablica", piše "Sportski žurnal".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙