FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVP: ŽUŽUL U PONEDJELJAK IPAK PUTUJE U BEČ

ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslovaMiomir Žužul u ponedjeljak će otputovati u Austriju, iako su medijiranije javili da je otkazao put u Beč, doznaje se u subotu uMinistarstvu vanjskih poslova (MVP).
ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslova Miomir Žužul u ponedjeljak će otputovati u Austriju, iako su mediji ranije javili da je otkazao put u Beč, doznaje se u subotu u Ministarstvu vanjskih poslova (MVP).

Hrvatski šef diplomacije sastat će se u ponedjeljak s austrijskom ministricom vanjskih poslova Ursulom Plassnik, a u utorak će sudjelovati na konferenciji UNIDO-a, izjavio je Hini glasnogovornik MVP-a Dobroslav Silobrčić.

Austrijska novinska agencija APA objavila je u petak, pozivajući se na austrijski MVP, da je Žužul "iznenadno i neočekivano" otkazao posjet Austriji.

Agencija to dovodi u vezu s činjenicom da se ministar Žužul posljednjih dana našao pod pritiskom zbog optužbi za korupciju i da je saborska oporba najavila kako će u ponedjeljak službeno poslati zahtjev da Hrvatski sabor izglasa nepovjerenje ministru vanjskih poslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙