FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SASTANAK MINISTARA VANJSKIH POSLOVA EU-A ODRŽAT ĆE SE U KAIRU

MADRID, 11. studenog 2004. (Hina/AFP) - Nizozemsko predsjedništvo EU-azakazalo je za četvrtak navečer u Kairu, uoči ispraćaja posmrtnihostataka preminulog palestinskog čelnika Jasera Arafata, izvanrednisastanak ministara vanjskih poslova zemalja EU-a, objavio ješpanjolski ministar vanjskih poslova Miguel Angel Moratinos.
MADRID, 11. studenog 2004. (Hina/AFP) - Nizozemsko predsjedništvo EU-a zakazalo je za četvrtak navečer u Kairu, uoči ispraćaja posmrtnih ostataka preminulog palestinskog čelnika Jasera Arafata, izvanredni sastanak ministara vanjskih poslova zemalja EU-a, objavio je španjolski ministar vanjskih poslova Miguel Angel Moratinos.

Moratinos je to najavio na zajedničkoj konferenciji za novinare s glavnim tajnikom Arapske lige Amrom Moussom, koji se trenutno nalazi u posjetu Španjolskoj.

Moratinos je također kazao da će se u Kairu imati prilike neslužbeno sastati s brojnim arapskim vođama i dužnosnicima iz drugih prijateljskih zemalja kako bi s njima razmijenio mišljenja o budućnosti bliskoistočne regije.

Moratinos će predvoditi španjolsko izaslanstvo na posljednjem ispraćaju palestinskog predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙