FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 18. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.30 sati
ZAGREB, 18. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati

NEW YORK - Orlando je predvođen raspoloženim Grantom Hillom (32 koša, 5 skokova, 5 asistencija) i Steveom Francisom (33 koša, 11 asistencija i 9 skokova) slomio Utah Jazz (107:92). Hillu je to bio najbolji učinak u posljednje četiri godine, dok je Francisu to bio "season-high". Prvi strijelac Jazza bio je Carlos Boozer (27 koševa i 8 skokova). Gordan Giriček je za Utah odigrao 23 minute i postigao 6 koševa, uz šut 2-7, te pridodao 5 asistencija i jedan skok, dok Mario Kasun nije nastupio za Orlando. Utakmica je bila neizvjesna do posljednje četvrtine kada je Magic ubacio u višu brzinu te posljednju dionicu dobio rezultatom 36:17.

TOKIO - Iran, Uzbekistan, Japan, Kuvajt, Sjeverna Koreja, Bahrain, Južna Koreja i Saudijska Arabija - osam je reprezentacija koje su se plasirale u završni krug azijskih kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj. Oni će ždrijebom, što će se održati 9. prosinca, biti podijeljeni u dvije skupine po četiri reprezentacije. Po dvije najbolje ekipe iz svake skupine izborit će vizu za Njemačku. Izabrane vrste koje će osvojiti treća mjesta odigrat će dva međusobna dvoboja, a bolji će s jednom od reprezentacija CONCACAF-a razigravati za još jedno mjesto koje vodi na SP. Hrvatska će tako na završnici azijskih kvalifikacija imati dva predstavnika jer momčad Irana vodi Branko Ivanković, dok je izbornik Bahraina Srečko Juričić.

NEW YORK - Nakon ogleda šestog kola drugog kruga CONCACAF kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo poznato je svih šest reprezentacija koje će nastupiti u završnoj fazi izlučnih nadmetanja za plasman u Njemačku. Mjesto u finalnoj skupini izborili su SAD, Panama, Gvatemala, Kostarika, Meksiko i Trinidad i Tobago. Tri najbolje momčad iz finalne skupine izborit će plasman na World Cup, dok će četvrtoplasirani razigravati s jednim od azijskih predstavnika za još jedno mjesto koje vodi na SP.

RIO DE JANEIRO - U svih pet susreta 11. kola južnoameričkih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. godine pobjede su pripale domaćim momčadima. Najveće iznenađenje priredio je Ekvador pobjedom protiv Brazila (1:0), Argentina se mučila protiv Venezuele (3:2), Kolumbija je porazila Boliviju (1:0), istim rezultatom je Urugvaj preskočio Paragvaj, dok je Peru bio bolji od Čilea (2:1). Svjetski prvaci su u 11. kolu doživjeli prvi poraz u kvalifikacijama. U dvoboju odigranom u Quitu na Atahualpa stadionu pred 60.000 gledatelja Ekvador je slavio 1:0, a pogodak odluke postigao je Edison Mendez u 77. minuti. Premda je Brazil nastupio u najboljem sastavu nisu uspjeli slomiti neugodna domaćina. "Igrali smo suviše opušteno i to nam se osvetilo," kazao je Ronaldo. Argentina je u Buenos Airesu pred 35.000 gledatelja teže nego što se očekivalo porazila Venezuelu 3:2. Strijelci za Gauče, koji su ovom pobjedom preuzeli vodeću poziciju na ljestvici, bili su Jose Manuel Rey (4 -autogol), Juan Roman Riquelme (45) i Javier Saviola (66), dok su pogotke za Venezuelu postigli Ruberth Moran (33) i Leonel Vielma (72).

HOUSTON - Rezultati susreta s ATP Mastersa tenisača što se održava u Houstonu: CRVENA SKUPINA: Roger Federer (Švi/N.1) - Lleyton Hewitt (Aus/N.3) 6-3, 6-4, Carlos Moya (Špa/N.5) - Gaston Gaudio (Arg/N.8) 6-3, 6-4

JONKOPING - U susretu 2. kola A skupine Svjetskog kupa rukometaša reprezentacija Švedske je u Jonkopingu pobijedila Hrvatsku 25:24 (12:13). Ovim porazom olimpijski pobjednici i svjetski prvaci oprostili su se od plasmana u polufinale. U drugom dvoboju iz skupine Danska je pobijedila Sloveniju 37:26 (16:14). U četvrtak će Hrvatska igrati protiv Slovenije u 18:30 sati.

ZAGREB - U finalu vaterpolskog Kupa Hrvatske igrat će Mladost i Jug Croatia osiguranje. Mladost je u uzvratnom susretu polufinala odigrala 10:10 protiv Primorje Erste banke i tako sačuvala tri pogotka prednosti iz prve utakmice (11:8). U drugom dvoboju Jug CO je remizirao protiv Jadran Deltrona 8:8. U prvom dvoboju Jug je slavio 15:4. Prva utakmica finala igrat će se 8. 12 u Dubrovniku, dok je uzvrat 18.12. u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙