FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atlantic Grupa: 30 postotni rast prodaje u SiCG

ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Prodaja Atlantic Grupe na tržištuSrbije i Crne Gore je, od stupanja na snagu Sporazuma o slobodnojtrgovini 1. srpnja ove godine, porasla za 30 posto, objavili su iz tetvrtke.
ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Prodaja Atlantic Grupe na tržištu Srbije i Crne Gore je, od stupanja na snagu Sporazuma o slobodnoj trgovini 1. srpnja ove godine, porasla za 30 posto, objavili su iz te tvrtke.

Izvršni direktor Atlantic Grupe za međunarodna tržišta Bogdan Slovnik istaknuo je kako su predviđajući efekte Sporazuma o slobodnoj trgovini još u svibnju znatno snizili cijene većine svojih proizvoda i time ojačali svoju poziciju na tamošnjem tržištu.

Posebice se to, kako su pojasnili, odnosi na proizvode Cedevita i Rosal, kao dva branda koji s najvećim udjelom sudjeluju u ukupnoj prodaji Atlantic Grupe na tržištu SiCG.

Pozitivni trend se nastavlja, kazao je Slovnik te dodao kako predviđaju da će u 2005. godini ostvariti prihode od 2,5 milijuna eura.

U Atlantic Grupi zadovoljni su poslovnim rezultatima i na ostalim tržištima bivše Jugoslavije. Cjeloukupni izvoz na ta područja porastao je u odnosu na prošlu godinu 7 posto, od čega je na tržištu BiH ostvaren porast prodaje od 16 posto, a na tržištu Makedonije od čak 37 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙