FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATLANTIC GRUPA, MICROSOFT I SPAN: SPORAZUM O SURADNJI

ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Predstavnici tvrtki AtlanticGrupa, Microsoft Hrvatska i Span potpisali su danas sporazum oposlovno-tehničkoj suradnji kojim se definira dugoročno strateškopartnerstvo ovih triju tvrtki.
ZAGREB, 18. listopada 2004. (Hina) - Predstavnici tvrtki Atlantic Grupa, Microsoft Hrvatska i Span potpisali su danas sporazum o poslovno-tehničkoj suradnji kojim se definira dugoročno strateško partnerstvo ovih triju tvrtki.

Riječ je o poslovnoj suradnji u razvoju, izgradnji, implementaciji i održavanju informacijskih rješenja za Atlantic Grupu koja će toj tvrtki omogućiti pristup Microsoftovoj tehnologiji u ranim razvojnim fazama kao i suradnju na području stručnog obrazovanja.

Osim toga, sporazum predviđa konsolidaciju postojećeg informacijskog sustava Atlantic Grupe i implementaciju vodećih tehnologija u funkciji povećanja poslovne konkurentnosti. Tako će se u ranoj fazi implementirati podrška za IP telefoniju, konvergenciju glasa, videa i podataka, integraciju digitalnih identiteta korisnika, kriptografsku zaštitu i mobilni pristup, a konačni je cilj napredan informacijski sustav koji će podržavati razvoj poslovanja Atlantic Grupe.

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi istaknuo je kako je garancija za nastavak dinamičnog razvoja tvrtke kontinuirano unapređivanje konkurentnosti poslovanja, a jedan od značajnih faktora u tom smislu je ulaganje u informacijske tehnologije.

Tedeschi je kazao kako će u razdoblju od 2005. do 2007. godine Atlantic Grupa u informatičku tehnologiju investirati između 12 i 15 milijuna kuna.

Što se tiče poslovanja Atlantic Grupe za ovu godinu planira se rast prihoda od 18 posto, na oko 850 milijuna kuna.

Na novinarsko pitanje o akvizicijama Atlantic Grupe koje su najavljene početkom srpnja, Tedeschi je rekao kako novosti nema te će izvijestiti kada dođe do njihove realizacije.

Današnji sporazum uz Emila Tedeschi-a potpisali su direktor Microsofta Hrvatska Davor Majetić i direktor Span-a Nikola Dujmović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙