FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

10 godina poslovanja Oracla u Hrvatskoj

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Informatička tvrtka OracleHrvatska d.o.o. otvorila je danas u Zagrebu nove poslovne prostoriječime je obilježila 10 godina svog poslovanja u kojima je stekla oko400 korisnika poslovnih Oracle rješenja.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Informatička tvrtka Oracle Hrvatska d.o.o. otvorila je danas u Zagrebu nove poslovne prostorije čime je obilježila 10 godina svog poslovanja u kojima je stekla oko 400 korisnika poslovnih Oracle rješenja.

Govoreći o rezultatima poslovanja direktor Oracle Hrvatska Marin Tadić kazao je da su u prošloj poslovnoj godini (1. lipnja 2003. do 1. lipnja 2004.) zabilježili poslovni rast od 35 posto u odnosu na godinu prije.

Dodao je da se broj zaposlenih sa njih četvero u 1994. povećao na 34 u 2004., kao i da imaju mrežu od 87 partnera.

Među njihovim korisnicima u Hrvatskoj su male, srednje i velike tvrtke, kao i državne institucije, među kojima Tadić ističe Hrvatsku elektroprivredu (HEP) koja je bila i prvi komercijalni korisnik njihovih rješenja.

Oracle je jedna od vodećih softverskih kompanija i dobavljača programske opreme za informacijsko upravljanje, sa sjedištem u Kaliforniji (SAD), a trenutno posluje u više od 140 zemalja svijeta, a ukupno zapošljava oko 40 tisuća djelatnika.

Među brojnim proizvodima i uslugama nudi baze podataka, alate i aplikacije te konzalting, obrazovanje i podršku, a među je rijetkim sličnim kompanijama u svijetu koje nude i implementaciju kompletnog e-business rješenja.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙