FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLAVONSKA BANKA: NOVA RJEŠENJA U INFORMATIČKOM SUSTAVU

OSIJEK, 20. listopada 2004. (Hina) - Slavonska banka dd Osijek uvelaje, u suradnji s tvrtkom "Imaves", nova softverska rješenja u svojinformatički sustav koja poboljšavaju učinkovitost i stabilnostsustava te povećavaju razinu kvalitete usluga klijentima, posebice uplatnom prometu i kartičnom poslovanju, izvijestili su na konferencijiza novinare u Osijeku predstavnici te banke.
OSIJEK, 20. listopada 2004. (Hina) - Slavonska banka dd Osijek uvela je, u suradnji s tvrtkom "Imaves", nova softverska rješenja u svoj informatički sustav koja poboljšavaju učinkovitost i stabilnost sustava te povećavaju razinu kvalitete usluga klijentima, posebice u platnom prometu i kartičnom poslovanju, izvijestili su na konferenciji za novinare u Osijeku predstavnici te banke.

Ugrađivanjem softvera američke informatičke tvrtke "BMC Software" omogućeno je praćenje kompletnog informatičkog sustava s jednog mjesta, praćenje njegova rada u duljem vremenskom razdoblju, što omogućuje bolju procjenu budućih potreba sustava i sprječava moguće urušavanje razina usluga, kazao je direktor sektora organizacije i informatike Slavonske banke Branimir Pulfer.

U banci ističu kako nova informatička rješenja, u koja je uloženo oko 270.000 kuna, omogućuju jednostavniji uvid u djelovanje informatičkog sustava te povećavaju njegovu iskoristivost i učinkovitost osoba koje ga nadziru.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙