FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitu otvorene tri turističke manifestacije

SPLIT, 14. listopada 2004. (Hina) - U Splitu su danas otvorene trimeđunarodne turističke manifestacije - 11. međunarodni sajam turizma ikrajobraza–Interstas 2004, 7. međunarodni festival turističkog filma iekologije i 3. natjecanje hrvatskih gradova i mjesta za nagraduAEFP/Entente Florale ili Europski zlatni cvijet 2005.
SPLIT, 14. listopada 2004. (Hina) - U Splitu su danas otvorene tri međunarodne turističke manifestacije - 11. međunarodni sajam turizma i krajobraza–Interstas 2004, 7. međunarodni festival turističkog filma i ekologije i 3. natjecanje hrvatskih gradova i mjesta za nagradu AEFP/Entente Florale ili Europski zlatni cvijet 2005.

Sve tri manifestacije održavaju se do 16. listopada u splitskom Domu hrvatske vojske, u organizaciji splitske tvrtke Fiscalis i pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića.

Među brojnim događanjima u sklopu tih manifestacija danas je najveću pažnju privuklo predstavljanje grada Raba, koji je hrvatski kandidat za nagradu Europski zlatni cvijet 2005. u kategoriji gradova. U kategoriji mjesta za tu su nagradu nominirana Brela.

Na sajma turizma Interstas 2004 među izlagačima će se predstaviti i tvrtke i pojedinci, kandidati za europske turističke nagrade "Zasluge za turizam" i "Doprinos u turizmu", koju dodjeljuje FEST–Europska federacija turističkih novinara sa sjedištem u Rimu.

Za međunarodni filmski festival SWITF 2004 CRO prijavilo se 137 turističkih, ekoloških, sportsko-rekreacijskih, putopisno-dokumentarnih filmova i video programa iz 50-ak zemalja, među kojima 16 iz Hrvatske.

Sve tri manifestacije zatvaraju se u subotu, 16. listopada, kada će na posebnoj svečanosti biti dodijeljene i nagrade i priznanja najboljim filmovima.

(Hina) xmerc/xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙