FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za četvrtak, 7. listopada

ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 7. listopada.
ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 7. listopada.

ZAGREB - Drugi završni dan međunarodne konferencije "Politika tržišnog natjecanja Europske unije i posljedice za Hrvatsku" raspravljat će se o praktičnoj primjeni zakonodavnog okvira zaštite tržišnog natjecanja, te pitanjima državnih potpora. Organizatori međunarodne konferencije su Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja i danski Europa institut, a cilj je skupa ukazati na važnost tržišnog natjecanja za razvitak tržišnog gospodarstva u Hrvatskoj kao i za proces stabilizacije i pridruživanja te usklađivanja zakonodavstva Republike Hrvatske s pravnim stečevinama Europske unije (9 sati, hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

KEHIDAKUSTANY (Mađarska) - Deseta sjednica stalne Hrvatsko-mađarske komisije za vodno gospodarstvo održat će se u Kehidakustany-u u Mađarskoj, a tom će prigodom biti predstavljena i zajednička publikacija o desetogodišnjem postojanju i djelovanju te komisije. Obilježavanju desete godišnjice potpisivanja Sporazuma o vodnogospodarskoj suradnji između Hrvatske i Mađarske prisustvovat će ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković (hotel Kehida, 11 sati potpisivanje protokola, 12 sati izjave za novinare)

VARAŽDIN - Deveti međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam bit će otvoren u Varaždinu. Sajam traje do 10. listopada, a naglasak ovogodišnjeg sajma je na boravku u prirodi, izletima, seoskom turizmu, zdravoj prehrani i ekologiji. Na sajmu će direktno, preko samostalnih štandova sudjelovati izlagači iz Hrvatske, Austrije, Mađarske i Slovenije, a indirektno će, preko svojih predstavnika i zastupnika u Hrvatskoj, sudjelovati više od 230 izlagača iz više od 30 zemalja. (11 sati, Školsko-sportska dvorana, Graberje 31).

Urednica: Davorka Stanešić

tel.: 01/48 08 680

fax: 01/ 48 08 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙