FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PULA: OTVOREN 7. OBRTNIČKI SAJAM

PULA, 7. listopada 2004. (Hina) -
PULA, 7. listopada 2004. (Hina) -

Tradicionalni, 7. po redu Obrtnički sajam Istre, na kojem se do nedjelje bogatom ponudom predstavlja 191 izlagač iz Hrvatske, Slovenije i Italije, otvoren je danas na pulskom parkiralištu "Karolina".

Dosad rekordan broj izlagača na prostor pulske Karoline bilo je moguće smjestiti jedino smanjivanjem pojedinačnih izložbenih površina, pa je očigledno da ovaj sajam traži veći prostor, istaknuo istarski župan Ivan Jakovčić.

"Istarska županija je najrazvijenija u Hrvatskoj upravo zahvaljujući obrtnicima i poduzetništvu", kazao je Jakovčić, dodavši kako prioritet ulaganja imaju poduzetničke zone te mala i srednja poduzeća.

Po riječima pomoćnika ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Dragutina Katalenića moguće je čak da Istra dobije i dva sajma, jesenji i proljetni, jedan u Pazinu, a drugi u Puli.

Ovo ministarstvo, dodao je Katalenić, posebnu pozornost posvećuje poduzetništvu, najvitalnijem dijelu hrvatskog gospodarstva. U tijeku je 46 programa financijske potpore poduzetnicima, povoljnih kreditnih linija, kao i programa bržeg prilagođavanja zakonodavstva potrebama poduzetništva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙