FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINGORP: DODATNE LINIJE BESPLATNOG INFO TELEFONA

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva (MINGORP) će zbog velikog interesa za poduzetničkeprojekte uvesti dodatne operaterske linije na besplatnom info telefonu0800 234 505 na kojem se mogu dobiti sve informacije o poticajima zapoduzetništvo, izvijestili su danas iz tog ministarstva.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) će zbog velikog interesa za poduzetničke projekte uvesti dodatne operaterske linije na besplatnom info telefonu 0800 234 505 na kojem se mogu dobiti sve informacije o poticajima za poduzetništvo, izvijestili su danas iz tog ministarstva.

Od početka promocije Nacionalnog programa poticanja poduzetništva operateri na tom info telefonu zaprimaju dnevno više stotina poziva zainteresiranih građana s područja cijele Hrvatske.

Dodatne će linije Ministarstvo uvesti kako bi se dostupnost informacija o tim projektima omogućila svim zainteresiranim građanima.

U Ministarstvu podsjećaju da su sve informacije o poticajnim mjerama i projektima dostupne i putem web stranica ministarstva (www.mingorp.hr) na kojima se mogu pronaći javni pozivi i zahtjevi za proticaje, kao i sam sadržaj svakog projekta iz Nacionalnog programa poticanja poduzetništva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙