FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VLADA SUTRA O NACIONALNOM FONDU U MINISTARSTVU FINANCIJA

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Na sutrašnjoj sjednici Vlade naći ćese više zakonskih prijedloga vezanih uz usklađivanje hrvatskog saeuropskim zakonodavstvom.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Na sutrašnjoj sjednici Vlade naći će se više zakonskih prijedloga vezanih uz usklađivanje hrvatskog sa europskim zakonodavstvom.

Tako će članovi Vlade sutra razmotriti prijedlog nacionalnog plana za borbu protiv organiziranog kriminala, prijedlog zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji, prijedlog odluke o osnivanju Nacionalnog fonda u Ministarstvu financija, itd.

Vlada bi sa sutrašnje sjednice u hitnu saborsku proceduru trebala poslati i izmjene Zakona o šumama, a te su izmjene vezane za šumska područja na kojima se može dati pravo služnosti za sadnju trajnih nasada, kao što su vinogradi, ili maslinici.

Vlada je kao jedan od svojih prioriteta u poljoprivredi istaknula i navodnjavanje, a sutra bi trebala odlučiti i o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora za izradu nacionalnog projekta navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙