FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZLOŽBA HRVATSKOG GOSPODARSTVA U KIJEVU

ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - U glavnom gradu Ukrajine Kijevu od11. do 13. listopada održat će se izložba "Hrvatska 2004", na kojoj ćesudjelovati 37 hrvatskih tvrtki iz područja prehrambene, drvne,tekstilne i metaloprerađivačke industrije, proizvođača kože i obuće,opreme i strojeva, kao i predstavnika turističkog sektora.
ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - U glavnom gradu Ukrajine Kijevu od 11. do 13. listopada održat će se izložba "Hrvatska 2004", na kojoj će sudjelovati 37 hrvatskih tvrtki iz područja prehrambene, drvne, tekstilne i metaloprerađivačke industrije, proizvođača kože i obuće, opreme i strojeva, kao i predstavnika turističkog sektora.

Prilikom otvorenja izložbe, državni tajnik za gospodarstvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković govorit će o aktualnoj gospodarskoj situaciji u Republici Hrvatskoj, priopćeno je iz tog Ministarstva.

U tijeku boravka u Kijevu Vranković će s predstavnicima ukrajinskog Ministarstva gospodarstva i europskih integracija razgovarati i o mogućnostima unapređenja suradnje.

Ukupna robna razmjena između Republike Hrvatske i Ukrajine prošle je godine iznosila 46,7 milijuna američkih dolara. U prvih šest mjeseci ove godine ukupna robna razmjena iznosila je 30,57 milijuna američkih dolara, što je 38 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Izložba "Hrvatska 2004" u Kijevu održava se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore uz potporu hrvatskog veleposlanstva u Ukrajini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙