FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NATJEČAJ ZA KONCESIJU ZA MARIKULTURU NA CRESU

RIJEKA, 7. listopada 2004. (Hina) - Poglavarstvo Primorsko-goranskežupanije danas je donijelo odluku o javnom prikupljanju ponuda zadodjelu koncesije za marikulturu na pomorskom dobru u uvali Veli bokna otoku Cresu.
RIJEKA, 7. listopada 2004. (Hina) - Poglavarstvo Primorsko-goranske županije danas je donijelo odluku o javnom prikupljanju ponuda za dodjelu koncesije za marikulturu na pomorskom dobru u uvali Veli bok na otoku Cresu.

Odluka o raspisivanju natječaja donijeta je na poticaj tvrtke Ribarstvo F iz Cresa koja je zainteresirana za uzgoj bijele ribe u Uvali Veli bok. Prema Uredbi o postupku davanja koncesije na pomorskom dobru početna cijena za površinu od 60.000 četvornih metara iznosila bi 30.000 kuna i 0,3 posto prihoda koncesionara.

Poglavarstvo je danas zračnom prijevozniku Nord Adria Aviation odredilo da najkasnije do kraja listopada ove godine pokrene zračnu liniju Unije - Mali Lošinj koja je prekinuta u srpnju prošle godine. Cilj uspostavljanja te linije bio je povezivanje najudaljenijih i prometno slabo povezanih dijelova županije.

Tada je, nakon pregleda zračnog pristaništa Unije, mjerodavno ministarstvo uskratilo dozvolu za zračni promet North Adria Aviationu. U svibnju ove godine odobreno je otvaranje zračne luke Unije, ali otočna zračna linija nije uspostavljena radi priprema prijevoznika.

Poglavarstvo je odlučilo da je tvrtka Nord Adria Aviation, ako ne uspostavi zračnu liniju Unije - Mali lošinj, dužna vratiti predujam za taj posao.

Odabir prijevoznika za obavljanje zračnog prijevoza na liniji Unije - Mali lošinj u 2005., ako uvjeti na zračnom pristaništu na Unijama budu odgovarajući, bit će odabran na javnom natječaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙