FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TV ekipa National Geographica u Hrvatskoj

ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Američka TV ekipa NationalGeographic-a od 6. do 14. listopada boravit će na studijskom putovanjuu Hrvatskoj gdje će na više lokacija snimati priloge za emisiju "RudyMax Smart Travels-Europe" koja prikazuje najatraktivnije europsketurističke destinacije.
ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Američka TV ekipa National Geographic-a od 6. do 14. listopada boravit će na studijskom putovanju u Hrvatskoj gdje će na više lokacija snimati priloge za emisiju "Rudy Max Smart Travels-Europe" koja prikazuje najatraktivnije europske turističke destinacije.

Boravak te ekipe u Hrvatskoj organizira Hrvatska turistička zajednice (HTZ), snimanje počinje u Dubrovniku, a nastavlja se u Stonu, Korčuli, Splitu, Hvaru i Trogiru, gdje će posebno zabilježiti kadrove znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a.

Osim toga snimat će proizvodnju vina i preradu maslina, kao i detalje otoka i Jadranskog mora.

Emisiju "Smart Travels-Europe", čiji je domaćin Rudy Max, po procjenama prati oko 40 milijuna gledatelja. Uz Hrvatsku u ovogodišnjem će serijalu biti prikazane epizode iz Engleske, Škotske, Francuske, Italije, Španjolske i Švicarske.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙