FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svjetski dan turizma u Hrvatskoj na Bjelolasici

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Svjetski dan turizma (World TourismDay-WTD), 27. rujna, obilježit će se u Hrvatskoj sjednicomPovjerenstva za turističku sezonu na Bjelolasici, a kako je središnjatema ovogodišnjeg WTD-a "Sport i turizam", posebno će se govoriti osportu u hrvatskom turizmu te o ulaganjima u sportske objekte kaodijelu turističke ponude.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Svjetski dan turizma (World Tourism Day-WTD), 27. rujna, obilježit će se u Hrvatskoj sjednicom Povjerenstva za turističku sezonu na Bjelolasici, a kako je središnja tema ovogodišnjeg WTD-a "Sport i turizam", posebno će se govoriti o sportu u hrvatskom turizmu te o ulaganjima u sportske objekte kao dijelu turističke ponude.

Na sjednicu Povjerenstva uz analizu ovogodišnje turističke sezone bit će riječi i o Programu priprema za sezonu 2005. godine. Tom će prilikom biti održana i prezentacija o ključnim segmentima razvoja Centra Bjelolasica.

Svjetski dan turizma obilježava se u 144 zemalja članica Svjetske turističke organizacije (World Tourism Organization-WTO). Ove se godine obilježava 25 put, a 27. rujan izabran je jer je toga dana 1970. prihvaćen Statut WTO-a.

Svake godine domaćin središnje svjetske proslave je neka od zemalja članica, a ove godine je to Malezija. Osim brojnih manifestacija, u glavnom gradu Kuala Lumpuru 27. rujna održat će se i konferencija "Sport i turizam: žive snage za međusobno razumijevanje, kulturu i razvoj društva".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙