FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatsko-turska turistička suradnja

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Temeljem Ugovora o turističkojsuradnji između Hrvatske i Turske danas je u Ministarstvu mora,turizma, prometa i razvitka održan prvi radni sastanak hrvatsko-turskeRadne grupe za turizam, na kojemu je uz razmjenu iskustava posebnapažnja posvećena i temi privatizacije i investicijama u hrvatskomturizmu.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Temeljem Ugovora o turističkoj suradnji između Hrvatske i Turske danas je u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka održan prvi radni sastanak hrvatsko-turske Radne grupe za turizam, na kojemu je uz razmjenu iskustava posebna pažnja posvećena i temi privatizacije i investicijama u hrvatskom turizmu.

Na sastanku, kojega su vodili državni tajnik za turizam Zdenko Mičić i zamjenik podsekretara iz turskog Ministarstva turizma i kulture Ali Alp, razgovaralo se i o turističkim trendovima, kretanjima i rezultatima u obje zemlje, s posebnim osvrtom na međusobni turistički promet. Obje su strane izvijestile i o svojim planovima razvoja selektivnih oblika turizma.

Tursko će izaslanstvo, kako su izvijestili iz Ministarstva, sutra posjetiti i Opatiju kako bi se upoznali s potencijalima i ponudom te turističke destinacije. U planu je i da se na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment upoznaju s programom obrazovanja stručnjaka za turizam.

Ugovor o turističkoj suradnji između dvije zemlje potpisan je 1996. godine.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙