FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PROJEKT ZA PODUZETNIKE ZAGREBAČKOG PRSTENA

ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Velikogorički Poduzetnički centar iRegionalna razvojna agencija Zagrebačke županije pokrenule su projekt"Go digital - Go EU" za poduzetnike iz osam gradova Zagrebačkežupanije.
ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Velikogorički Poduzetnički centar i Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije pokrenule su projekt "Go digital - Go EU" za poduzetnike iz osam gradova Zagrebačke županije.

Riječ je o projektu pripreme malih i srednjih poduzeća za internacionalizaciju njihova poslovanja i to učenjem o primjeni informacijskih poslovnih alata.

U prvom redu to su "Open software" programski paketi, među kojima je najpoznatiji Linux. O načinima njegova korištenja, zainteresirani velikogorički poduzetnici moći će se informirati na tjednim tribinama, izvijestio je na konferenciji za novinare voditelj projekta Tomislav Matulić.

Učenjem o tim računalnim paketima koji im mogu olakšati poslovanje, poduzetnici će, po njegovim riječima, poboljšati svoju konkurentnost u natjecanju za korištenje sredstava iz predpristupnih fondova Europske unije.

Uz obrazovanje poduzetnika, ključnim za prihvat sredstava iz predpristupnih fondova Matulić je označio postojanje organizacijske infrastrukture, a prvim korakom u njezinom stvaranju najavio je stvaranje baze podataka zainteresiranih poduzetnika iz Zagrebačke županije.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙