FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVOJICA PODUZETNIKA ŽELE ULOŽITI 180 MILIJUNA USD U LIVERPOOL

LONDON, 24. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Dvojica poduzetnika uameričkoj zabavnoj industriji počela su pregovore o investiranju unajtrofejniji engleski nogometni klub FC Liverpool. Mike Jefferies iStuart Ford, koji su podrijetlom iz Liverpoola, spremni su ponuditi180 milijuna dolara za većinski paket dionica u četverostrukom prvakuEurope.
LONDON, 24. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Dvojica poduzetnika u američkoj zabavnoj industriji počela su pregovore o investiranju u najtrofejniji engleski nogometni klub FC Liverpool. Mike Jefferies i Stuart Ford, koji su podrijetlom iz Liverpoola, spremni su ponuditi 180 milijuna dolara za većinski paket dionica u četverostrukom prvaku Europe.

"Želimo pomoći da Liverpool postane najuspješniji klub na svijetu", kazao je Jefferies.

Prije dva tjedna medijski tajkun iz Tajlanda Paiboon Damrongchaitham najavio je da će krajem mjeseca s predstvanicima kluba razgovarati o njegu mogućem ulasku u Liverpool. Prije toga želju za stjecanjem kontrolnog paketa dionica izrazio je britanski poduzetnik Steve Morgan, koji je namjeravao uložiti 70 milijuna funti. No, razgovori s čelnicim kluba su propali.

Licitiranje potencijalnih ulagača u Liverpool traje od početka godine, kada je tajlandski premijer za 30 postotni udio ponudio 120 milijuna dolara. No, on je u taj posao namjeravao uložiti državni novac, te je nakon žestokih kritika u tajlandskoj javnosti odustao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙