FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GENSCHER NA PROSLAVI T-HT-A U HNK-U

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Povodom rebrandinga Hrvatskogtelekoma u T-HT i njegova ulaska u globalnu T obitelj DeutscheTelekoma (DT) večeras je u Hrvatskom narodnom kazalištu održanasvečanost na kojoj je kao poseban gost govorio Hans Dietrich Genscher,bivši njemački ministar vanjskih poslova.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Povodom rebrandinga Hrvatskog telekoma u T-HT i njegova ulaska u globalnu T obitelj Deutsche Telekoma (DT) večeras je u Hrvatskom narodnom kazalištu održana svečanost na kojoj je kao poseban gost govorio Hans Dietrich Genscher, bivši njemački ministar vanjskih poslova.

Genscher, koji je jedan od najzaslužnijih europskih političara za međunarodno priznanje Hrvatske, istaknuo je da je Hrvatska ulaskom HT-a u T obitelj već u europskim i globalnim integracijama. Tomu će, istaknuo je, pridonijeti i danas otvorena međunarodna njemačka škola u Zagrebu, koju će pohađati djeca Nijemaca u Hrvatskoj, ali i hrvatska djeca koja žele učiti njemački. On je tu školu danas i službeno otvorio, a dodao je da djeca koja zajedno rastu mogu biti važan doprinos razumijevanju među narodima. Podsjetio je i da Europa prihvaćanjem novih članova u Europsku uniju postaje sve bogatija, te da je budućnost svih Europljana samo u zajedničkoj Europi, odnosno Europskoj uniji, koja je danas ugledna kao financijska i politička, ali i kao kulturna zajednica.

U ime T-HT-a prisutne je pozdravio predsjednik Uprave Ivica Mudrinić, dok je u ime DT-a to učinio potpredsjednik Uprave i glavni financijski direktor za srednju i istočnu Europu Karl Gerhard Eick. Obojica su izrazila zadovoljstvo promjenom korporativnog identiteta, te su izrazili nadu da će to pridonijeti još boljoj kvaliteti usluga kao i povezanosti Hrvatske i Njemačke.

Proslavu je uveličao i nastup izraelske plesne skupine Kibbutz Contemporary Dance Company koji su izveli predstavu "Screen Saver".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙