FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HT od danas T-HT, a HTmobile T-Mobile

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski telekom (HT) i svi njegoviposlovni segmenti od danas imaju novi vizualni korporativni identitetusklađen s globalnim tržišnom markom (brandom) "T" svog većinskogvlasnika Deutsche Telekoma (DT).
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski telekom (HT) i svi njegovi poslovni segmenti od danas imaju novi vizualni korporativni identitet usklađen s globalnim tržišnom markom (brandom) "T" svog većinskog vlasnika Deutsche Telekoma (DT).

Time se mijenja i naziv kompanije u T-Hrvatski telekom (T-HT), a njegove tvrtka-kćeri (operatera mobilne telefonije) HTmobile u T-Mobile Hrvatska.

Usluge fiksne telefonije HTtel i Interneta HTnet sada su objedinjene pod imenom T-Com, a promjene imena prati i zamjena dosadašnje sivo-narančaste boje u grimizno-ljubičasto-sivu boju tržišne marke "T".

Time se tvrtka integrira u globalnu T telekomunikacijsku grupu, koja ima više od 100 milijuna korisnika u 30 zemalja.

Najavljeno je i da će DT, koji ima 51 posto vlasničkog udjela, od sada više sudjelovati u nabavi opreme za potrebe T-HT-a te u ulaganjima u infrastrukturu.

Povodom današnjeg rebrandiranja T-Mobile Hrvatska otvorio je dva nova prodajna mjesta, u Zagrebu i Osijeku, koja su uređena po svim standardima T-Mobile trgovina u cijelom svijetu.

Iako ni iz T-HT-a ni iz T-Mobile Hrvatska nisu željeli otkriti koliki su troškovi tih promjena (rebrandinga) neslužbeno se govorilo o oko 7 milijuna eura, a na jučerašnjem prosvjedu Republičkog sindikata radnika HPT-a iznesene su i neslužbene procjene od oko 18 milijuna eura.

Trenutno je u T-HT-u zaposleno 8.000 djelatnika.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙