FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ETK: UGOVORI VRIJEDNI VIŠE OD 46 MILIJUNA USD

ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Ericsson NikolaTesla (ETK) potpisala je u ljetnim mjesecima ugovore o isporucitelekomunikacijske opreme i modernizaciji sustava sa nekolikonaručitelja, vrijedne više od 46 milijuna američkih dolara, objavilisu danas sa Zagrebačke burze.
ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Ericsson Nikola Tesla (ETK) potpisala je u ljetnim mjesecima ugovore o isporuci telekomunikacijske opreme i modernizaciji sustava sa nekoliko naručitelja, vrijedne više od 46 milijuna američkih dolara, objavili su danas sa Zagrebačke burze.

Riječ je o ugovorima za tržišta Uzbekistana, Moldavije, Bjelorusije, Kube, Kazahstana, Ruske Federacije...

S britanskom tvrtkom Enothera Ltd. ETK je potpisala Ugovor o isporuci i puštanju u rad MD 110 sustava za termocentralu, a za krajnjeg korisnika uzbekistansko Ministarstvo energetike.

S privatnim telekom operatorom Transtelecomom iz Moldavije početkom lipnja potpisan je Ugovor o kapitalnoj modernizaciji i proširenju fiksne telefonske mreže, vrijedan više od 6 milijuna dolara. Ugovorena oprema bit će isporučena do kraja studenoga ove godine i puštena u rad do kraja ožujka sljedeće godine.

Tijekom lipnja potpisano je nekoliko velikih ugovora s tvrtkama iz Sibira, u vrijednosti preko 17 milijuna dolara, a s najvećim bjeloruskim operatorom pokretne telefonije, JV MDC – Velcom, u rujnu je potpisan novi ugovor, za osmo po redu proširenje GSM mreže. Taj je ugovor vrijedan 14,5 milijuna američkih dolara.

Kubanskoj kompaniji Technoimport bit će isporučena oprema i obavljen nadzor nad montažom telekomunikacijske centrale 4 MD 110, a za tržište Kazakhstana potpisano je više ugovora s više tamošnjih kompanija - Alsi Telecom, Argus te Arna.

Kako su izvjestili, Ericsson Nikola Tesla potpisala je i ugovor s jednim od privatnih operatera iz Ruske Federacije, tvrtkom Peterstar, koja je započela projekt svoje više-uslužne pristupne mreže na bazi Ericssonovoga rješenja EDA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙