FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOGOMET: FIFA SUSPENDIRALA STADION U ZENICI

SARAJEVO, 29. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Međunarodni nogometni savez(FIFA) suspendirala je na dvije utakmice stadion u Zenici zbog izgredatijekom izlučnog dvoboja SP 2006. između nogometaša BiH i Španjolske.
SARAJEVO, 29. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Međunarodni nogometni savez (FIFA) suspendirala je na dvije utakmice stadion u Zenici zbog izgreda tijekom izlučnog dvoboja SP 2006. između nogometaša BiH i Španjolske.

Na toj utakmici je Španjolac Juan Valeron pogođen tvrdim objektom iz gledališta, a uz suspenziju, Nogometni savez BiH morat će platiti i 10.000 švicarskih franaka kazne.

Kako uskoro, 9. listopada, BiH igra kod kuće utakmicu sa SiCG, za koju je NS BiH nominirao stadion Koševo u Sarajevu, nejasno je hoće li FIFA uopće odobriti igranje u BiH s obzirom da se radi o utakmici najvećeg rizika.

Čekamo odgovor FIFA-e hoćemo li igrati u Sarajevu, a svejedno smo jako razočarani odlukom o suspenziji, jer nam je FIFA obećala da će slučaj Zenica raspraviti tek u studenome, kazao je glavni tajnik NSBIH Munib Ušanović.

Stroge kriterije FIFA i UEFA u BiH ispunjava u potpunosti samo renovirani stadion Bilino Polje u Zenici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙