FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

URUČENE "TOP STIPENDIJE" NAJBOLJIM STUDENTIMA

ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - Na prigodnoj svečanosti u Muzeju"Mimari" danas su dvadeset i petorici najboljih studenata pobjednikaakcije "Top stipendije za Top studente" uručene Dinersove kartice sprvom ratom stipendije za akademsku 2004./2005.
ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - Na prigodnoj svečanosti u Muzeju "Mimari" danas su dvadeset i petorici najboljih studenata pobjednika akcije "Top stipendije za Top studente" uručene Dinersove kartice s prvom ratom stipendije za akademsku 2004./2005.

Mjesečnu potporu od po četiri tisuće kuna nagrađeni će primati deset mjeseci. Stipendije je prije tri godine utemeljio tjednik "Nacional" u suradnji s hrvatskim tvrtkama, a to su, kako je rečeno, najviše stipendije u Hrvatskoj.

Ove godine su, osim "Nacionala", milijun kuna osigurali VIP-net, INGRA, "Podravka", INA i Diners Club.

Tijekom akcije "Top stipendije za Top studente" studenti hrvatskih sveučilišta od ožujka do lipnja ove godine mogli su slati svoje prijave. Kako su istaknuli organizatori, prispjelo je 348 prijava, a Stipendijsko vijeće sastavljeno od prorektora hrvatskih sveučilišta načinilo je uži izbor od 100 kandidata. Posebno povjerenstvo, u sastavu kojeg su bili predstavnici partnera akcije, odabralo je 20 najuspješnijih studenata, a čitatelji tjednika "Nacionala" svojim su kuponskim glasovanjem odabrali još pet.

Najboljim hrvatskim studentima čestitao je i uručio posebno izrađene Dinersove kartice ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić.

(Hina) xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙