FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Škare Ožbolt: DC treća opcija za Metković

METKOVIĆ, 27. rujna 2004. (Hina) - Predsjednica DC-a Vesna Škare Ožboltdanas je u Metkoviću, uoči izvanrednih lokalnih izbora 3. listopada, rekla da postoji i treća opcija za koju se mogu odlučiti birači uMetkoviću, ona DC-a, a ne samo HDZ-ova lista i Nezavisna gradska listaStipe Gabrića Jamba.
METKOVIĆ, 27. rujna 2004. (Hina) - Predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt danas je u Metkoviću, uoči izvanrednih lokalnih izbora 3. listopada, rekla da postoji i treća opcija za koju se mogu odlučiti birači u Metkoviću, ona DC-a, a ne samo HDZ-ova lista i Nezavisna gradska lista Stipe Gabrića Jamba.

Kako je ocijenila na predstavljanju programa DC-a, mladi i stručni ljudi te stranke sposobni su promijeniti stanje u Metkoviću na bolje, jer "prošlo je vrijeme onih koji su mislili samo na sebe i svoj džep"

Škare Ožbolt dala je punu podršku stranačkoj kandidacijskoj listi DC-a na čelu s Perom Jerkovićem.

Predstavljajući program stranke, nositelj liste DC-a za Metković Pero Jerković naglasio je kvalitetu programa i stručnost kandidata koje ne zanimaju pojedinci, već napredak grada i novi projekti.

Drugi na listi DC-a Robert Doko kao agronom usprotivio se gradnji metkovske obilaznice, vrijedne oko 200 milijuna kuna, jer bi se, tvrdi, uništilo 209 hektara plodnog zemljišta i zagorčalo život stotinama vlasnika privatnih stambenih i drugih objekata.

Vesna Škare Ožbolt, kao ministrica pravosuđa, nije željela komentirati slučaj Jambo. Slučaj sudskih vježbenika i sve što je o tome rečeno ocijenila je kao napad na nju osobno, a oštećenike koji nisu primljeni na rad uputila je na korištenje pravnih lijekova.

Govoreći o sređivanju stanja u hrvatskim gruntovnicama, istaknula je stvarne pomake od uvođenja novih pravila ponašanja, te je navela primjer Zagreba gdje je za 15 dana riješeno 350 od ukupno 140.000 neriješenih predmeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙