FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: obilježava se Europski dan jezika

ZAGREB, 25. rujna 2004. (Hina) - Europski dan jezika obilježava sedanas na središnjem zagrebačkom trgu treći put kratkimpredstavljanjima više europskih jezika i nagradnim pitanjima ozemljama u kojima se ti jezici govore.
ZAGREB, 25. rujna 2004. (Hina) - Europski dan jezika obilježava se danas na središnjem zagrebačkom trgu treći put kratkim predstavljanjima više europskih jezika i nagradnim pitanjima o zemljama u kojima se ti jezici govore.

Organizator "Dana jezika" je Nizozemsko veleposlanstvo u suradnji s Izaslanstvom Europske komisije u Zagrebu te kulturnim institutima i odjelima za kulturu i jezičnu suradnju pri veleposlanstvima zemalja članica Europske unije s vjerodajnicama u Hrvatskoj.

U kulturno-zabavnom programu od 9 do 19 sati sudjelovat će predstavnici veleposlanstava i kulturnih instituta Italije, Velike Britanije, Austrije, Njemačke, Grčke, Nizozemske, Finske, Portugala, Francuske, Švedske, Češke, Madžarske, Poljske, Belgije, Slovenije, Slovačke, Španjolske i Izaslanstva Europske komisije.

Za posjetitelje su pripremljene nagrade, a glavna uključuje dvotjedno učenje jezika u zemlji po izboru dobitnika.

Glavnu nagradu zajednički financiraju sve zemlje, a zrakoplovnu kartu dobitniku daruje Air France.

Na kraju Europskoga dana jezika nastupit će Slovenska muzička grupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙