FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVLJEN 2. IBM FORUM U UMAGU

ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Središnja tema drugog IBM Foruma jenova vizija on demand (na zahtjev) poslovanja koja se u Hrvatskojnajavljuje paralelno s predstavljanjem u zapadnim zemljama, kazao jedanas glavni direktor IBM Hrvatska Ivan Vidaković najavljujući tajinformatički skup koji će se održati od 29. rujna do 1. listopada uUmagu.
ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Središnja tema drugog IBM Foruma je nova vizija on demand (na zahtjev) poslovanja koja se u Hrvatskoj najavljuje paralelno s predstavljanjem u zapadnim zemljama, kazao je danas glavni direktor IBM Hrvatska Ivan Vidaković najavljujući taj informatički skup koji će se održati od 29. rujna do 1. listopada u Umagu.

IBM Hrvatska je na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu predstavio detaljnije skorašnjeg drugog po redu IBM Forumu i najavio neke od uglednih inozemnih IBM stručnjaka koji će gostovati na ovom skupu.

IBM Forum će biti podijeljen na tri konferencijska niza, nazvanima Hardver ON, Softver ON i Servisi ON. Više od 40 stručnjaka IBM-a Hrvatska i njihovih kolega iz inozemstva predstavit će nova dostignuća u informacijsko-tehnološkom sektoru (IT). Njima će se pridružiti i predstavnici državnih institucija, vodećih banaka i drugih velikih IT kompanija.

Prema prošlogodišnjim iskustvima s IBM Foruma i interesu kojeg je hrvatska IT publika za njega pokazala, ove se godine očekuje više od 500 sudionika iz domaćeg IT i poslovnog sektora.  Uz njih dolaze i predstavnici malih i srednjih poduzeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙