FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završena manifestacija "Najbolji u baštini"

DUBROVNIK, 18. rujna 2004. (Hina) - Međunarodna godišnja manifestacija"Najbolji u baštini" na kojoj se predstavljaju najuspješniji muzejskii baštinski projekti, završena je večeras u Kneževu dvoru uDubrovniku.
DUBROVNIK, 18. rujna 2004. (Hina) - Međunarodna godišnja manifestacija "Najbolji u baštini" na kojoj se predstavljaju najuspješniji muzejski i baštinski projekti, završena je večeras u Kneževu dvoru u Dubrovniku.

Najboljom prezentacijom proglašeno je predstavljanje projekta muzeja iz španjolskog grada Salamanke.

Tijekom tri dana programa ove manifestacije, jedine takve vrste u svijetu, predstavljeno je ukupno 19 projekata s područja muzeologije i baštine iz 14 europskih zemalja, Australije, Kanade i SAD-a.

Kako je istaknuo jedan od realizatora Tomislav Šola, riječ je o predstavljanjima muzejskih projekata koji su u protekloj godini nagrađeni za poslovni uspjeh i strukovnu kvalitetu.

Manifestaciju "Najboji u baštini" ove je godine treći put u Dubrovniku organizirala Europska udruga za baštinu iz Zagreba.

U ponedjeljak i utorak 20. i 21. rujna u Interuniverzitetskom centru u Dubrovniku oržat će se revija i forum najboljih konzervatorskih projekata i audiovizuelnih dostignuća na područja baštine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙