FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKO-KUBANSKA KOMISIJE ZA GOSPODARSKU SURADNJU

ZAGREB, 20. rujna 2004. (Hina) - U Ministarstvu gospodarstva, rada ipoduzetništva danas je započela dvodnevna II. sjednica Mješovitehrvatsko-kubanske komisije za gospodarsku suradnju.
ZAGREB, 20. rujna 2004. (Hina) - U Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva danas je započela dvodnevna II. sjednica Mješovite hrvatsko-kubanske komisije za gospodarsku suradnju.

Kako su objavili iz Ministarstva, na sjednici će se razgovarati o suradnji dviju zemalja na području znanosti i tehnologije, telekomunikacija, brodogradnje, ulaganja, trgovine, prometa i informatike.

Komisiju s hrvatske strane vodi pomoćnica ministra gospodarstva, rada i poduzetništva za međunarodne gospodarske odnose Predraga Boić-Ljubić, a s kubanske strane pomoćnik ministra za inozemna ulaganja i gospodarsku suradnju Ricardo Guerrero Blanco.

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, ukupna robna razmjena između Hrvatske i Kube u 2003. godini iznosila je 717 tisuća američkih dolara, od čega je izvoz hrvatskih tvrtki u Kubu iznosio 407 tisuća dolara, a uvoz iz Kube 310 tisuća dolara.

U prvih šest mjeseci ove godine ukupna robna razmjena iznosila je 160 tisuća dolara, od čega na hrvatski izvoz otpada 12 tisuća dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙